Handelsbetingelser

  1. Homepage
  2. Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af vare og tjenesteydelser hos DinBehandler
Generelle oplysninger

DinBehandler enkeltmandsvirksomhed
Kærbølingvej
7182 Bredsten
CVR nr.: 31648092
Telefon: 31234161
Email: admin@dinbehandler.com

Etableret maj 2019

Betaling

Online profiler og bestilling af opsætning af profiler: Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms.

Betaling på www.Dinbehandler.com foregår via Visa/Dankort, Masterkcard eller bankoverførsel. Efter du har lagt dine varer i indkøbskurven og går til kassen, bliver du videresendt til Net betalingsmodul. Her kan du betale med Visa/Dankort eller MasterCard. Ved køb med Visa/Dankort eller MasterCard, trækkes beløbet med når din bestilling er godkendt, og du her efterfølgende adgang til DinBandlers kontrolpanel og kan opsætte din profil.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Leveringstid

Digitale produkter (f.eks. online profiler og opsætning) leveres via en e-mail, som indeholder et logininformationer. For opsætning vil du modtage en mail med en liste over hvilke informationer du skal stille til rådighed for at vi kan løse den bestilte opgave. Leveringstiden for digitale produkter er max. 24 timer. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et login-informationer.

Virtuelle produkter (opsætning af profil på DinBehandler) leveres til den aftalte tid. Når du har bestilt en opsætning vil du blive kontaktet af DinBehandler pr. mail for adgang til relevante informationer ift. at kunne opsætte din profil.

Leveringsomkostninger

Leveringen af digitale produkter er gratis. Bemærk, at du udelukkende køber brugsret til personligt brug, og at du ikke må sælge eller på anden måde videreformidle materialet.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder DinBehandler sig ret til helt eller delvist at annullere aftalen eller udskyde leveringen. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for DinBehandlers kontrol, og som påvirker DinBehandlers muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos DinBehandler.

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (profilopsætning eller anvendelse af Dinbehandler), såfremt opsætning er påbegyndt.

For tjenesteydelser (adgang til profil) løber fortrydelsesretten 14 dage fra din bestilling heraf. –

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har fået godkendt din adgang til DinBehandler.com
  2. har bestilt profilopsætning af din klinik via www.dinbehandler.com

Du skal inden 14 dage fra DinBehandlers godkendelse af ordre give DinBehandler meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til admin@dinbehandler.com

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af ydelsen uden samtidig at give DinBehandler meddelelse om dette skriftligt.

Varer/ydelser undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af ydelser, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg (opsætning af profil)
  2. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg) af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

DinBehandler.com

Kærbøllingvej 15,
7182 Bredsten
Danmark

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på www.dinbehandler.com, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til DinBehandler.com
– Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser
– Bestilt den
– Forbrugerens navn
– Forbrugerens adresse
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato

Betaling

Reklamationsret

Der gives 7 dages fuld returret på services købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: admin@dinbehandler.com