Chakras-2
Healing   ”Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi. Sygdom og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Ved healing søger healeren at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance. På den måde mener healere, at kroppens evne til at helbrede sig selv styrkes.” -Styrelsen for Patientsikkerheds Råd vedr. Alternativ Behandling   Indenfor healing finder man oftest to forskellige tilgange til denne livsenergi, engen chakra eller aura. Chakra stammer fra Indien og forbindes ofte med den alternative behandling ayurveda. Den er desuden en del af både buddhisme- og hinduismefilosofierne. ”I de oprindelige traditioner der anvender chakraer, ser man dem som kroppens energicentre, der har betydning for vores velbefindende, både fysisk, psykisk og spirituelt. Vi har mange chakraer, men man taler om 7 hovedchakra, placeret langs med kroppens lodrette midterlinje.” –Styrelsen for Patientsikkerheds Råd vedr. Alternativ Behandling   Aura, i modsætning til chakra, er et energifelt som omgiver os. Auraen afspejler vores helbredstilstand og menes at afsløre ubalancer i kroppens energi.  
Avatar

jannsen

Forfatter siden:  27. april 2019

Jeg har min klinik lige udenfor Vejle i en lille by der hedder Kærbølling(Kærbøllingvej 15). Jeg tog min første uddannelse indenfor akupunktur for ca. 3 år siden ved BOEL Akupunktur. Jeg startede med AcuNova og har siden taget flere kurser.
I november afslutter jeg en fuld master uddannelse i TCM (Traditionel kinesisk akupunktur). Jeg har særlig god erfaring med, at bruge dele fra de forskellige former for akupunktur.
Jeg har særligt gode erfaringer med at behandle akutte og kroniske smerter, allergi, migræne og sportsskader samt øjenlidelser. Ring gerne for at høre om jeg kan hjælpe dig med akupunktur ift. dine lidelser. (tlf: 31 213 41 61). Jeg er medlem af Dansk Akupunktur Union.(D-A-U.dk)