Kirsten og Leif Nykilde

 • 110 view(s)

Om Kirsten og Leif Nykilde

Vi tilbyder Healingsmassage - Healing - Terapeutiske samtaler - Meditation - Retreat - Massagekurser.

Vi høster fra en uudtømmelig spirituel kilde og kombineret med grundig uddannelse, nærvær og jordnærhed kan vi hjælpe og støtte den enkelte til at finde vejen igennem livets og dagligdagens udfordringer.

Vi tilbyder Grundkursus og Fortsætterkurser i Healingsmassage. Ikke kun en tilegnelse af en færdighed, men i lige så høj grad en mulighed for en personlig udviklingsrejse.

Vores retreat Dage med Dig er dage, hvor du bevidst vælger dig selv til. Dage, hvor du trækker stikket og lytter indad. Dage med Dig er for dig, som er bevidst om problematikker og udfordringer i dit liv, som du gerne vil have tid og rum til at gå i dybden med. Det kan være stressbetingede her-og-nu tilstande, men også livs- og opvækstbetingede mønstre du gerne vil have hjælp til at kigge på. Vi møder dig i det, du står i og kan hjælpe dig til nye vinkler, forståelse og afklaring.

Behandlinger vi tilbyder:


Healingsmassage - fokuserer på samspillet mellem krop og sind, hvor traumer, stress og psykiske ubalancer ses som årsag til kroppens spændinger.

Healing, hvor du får hjælp til at finde ro, så du kan slappe af og trække vejret. Du vil kunne give dig selv et frikvarter og din krop muligheden for at ”indhente dig”. Kroppen kan få genskabt balancen ved at få tilført ekstra energi, der hvor der er blokeringer og ubalancer.

Terapeutisk Samtale, hvor vi arbejder ud fra, at krop, følelser og tanker udgør ligeværdige dele af os som mennesker, så en forståelse og bearbejdning af det følelsesmæssige aspekt er lige så vigtig som den intellektuelle forståelse.

Meditation, som er en mulighed for at få fat i din indre ro og dermed skabe afstand til hverdagens mange påvirkninger.

Personlig udvikling handler ikke udelukkende om at skabe nyt, men i lige så høj grad om afvikling. Om at forholde sig til uhensigtsmæssige tankemønstre, forestillinger, selvbilleder - at smide de fodlænker du har ladet dig iføre gennem livet.

Al personlig udvikling kræver en indsats. Ingen kan gøre det for dig!

Vi kan hjælpe dig med at skabe det rum hvor det er trygt for dig, at være dig - med alle dine tanker, ord og følelser. Hvor du mødes med accept, respekt og nærvær. Hvor du hjælpes til at finde din løsning, din afklaring, dine ressourcer, din styrke. Hvor du støttes i at være DIG.

Læs mere om os, vore kurser, retreat og de enkelte behandlingsformer på www.nykilde.com

Vi har gennemgået en grundig uddannelse i det vi tilbyder. Vi er Healings- og Samtaleterapeut RAB.

En behandling vil altid have DIG i fokus og bygge på nærvær og tillid.

Vi glæder os til at møde dig!
Kirsten og Leif

Sprog

Behandlingstype

 • Afspænding
 • Alternativ Behandling
 • Healing
 • Healingmassage
 • Meditation
 • Stressbehandling
 • Stressterapi
 • Yoga
 • Yogaterapi

Uddannelser og kurser

 • Healingsmassage og Samtaleterapeut  (jan, 2012 - nov, 2017)

  Kursuscentret Kilden

  Vi er begge eksaminerede Healings- og Samtaleterapeuter med RAB-godkendelse.

Billede galleri

0  Anbefaling(er)

Spørgsmål og svar

Få svar på din forespørgsel nu

Ask Question

Questions

No query answered yet.